(Online) lesgeven: presentatietechnieken niveau 2 (training)

Was je tevreden over de docententraining ‘(Online) lesgeven: presentatietechnieken – niveau 1’ en wil je je (online) doceergedrag verder optimaliseren? Kom in deze tip het programma van de vervolgtraining te weten. 

Voor wie is de training bedoeld? 

Deze training is een vervolgsessie voor lesgevers die ‘ (Online) lesgeven: presentatietechnieken – niveau 1’ volgden, en hun doceergedrag verder willen optimaliseren. 

Wat houdt de training in? 

  • Net als in ‘(Online) lesgeven: presentatietechnieken – niveau 1’ staat in ‘(Online lesgeven): presentatietechnieken – niveau 2’ het theaterdenken centraal. Je leert theatertechnieken toe te passen om online of on campus in interactie met de toehoorders te gaan.  
  • Je leert de basistechnieken (= bouwstenen) uit de eerste training te combineren, om zo je rol als spreker krachtiger op te nemen. Je spreekt niet meer met focus enkel op de woorden, maar eerder op genuanceerde ideeën en intenties die je met je publiek weet te delen, door het bewust controleren van subtekst (=uitgesproken en onuitgesproken boodschappen). 
  • Nadat je al de bouwstenen van de authentieke spreker hebt behandeld, leer je ze ook toe te passen bij PowerPoint, en leer je omgaan met lastige vragen.  

Hoeveel kost de training? 

Deelname aan de sessie is gratis voor de vermelde personeelscategorieën. Als je niet komt opdagen zonder tijdige annulatie (uiterlijk 5 dagen voor de start van de training), wordt er een onkostenvergoeding in rekening gebracht. Bekijk hier de no-showpolicy van de UGent. 

Wanneer?

Surf naar het overzicht van de geplande sessies voor de trainingen.

Laatst aangepast 14 oktober 2020 14:15