(Online) lesgeven: presentatietechnieken niveau 1 (training)

Wil je meer impact hebben als lesgever tijdens je (online) lessen? Volg dan zeker de docententraining ‘Presentatietechnieken – niveau 1’. 

Voor wie is de training bedoeld? 

Deze training is er voor lesgevers die op een aantrekkelijke manier (online) willen lesgeven.

Wat houdt de training in? 

  • In de dagtraining ‘Presentatietechnieken – niveau 1’ oefen je technieken in die gebruikt worden in het theater om een boodschap over te brengen naar een publiek. Als lesgever haal je er inspiratie uit om je doceergedrag bij te sturen. 
  • in de training wordt zowel gefocust op on campus lesgeven als op online lesgeven en wordt er aandacht besteed hoe je bij (online) lesgeven in interactie kan gaan met je publiek (de studenten). 
  • Je oefent onder begeleiding van een ervaren acteur/spreker op concrete, hanteerbare technieken: lichaamstaal, oogcontact, ritme en stilte, verrassingseffect, toon en volume, originele invalshoek
  • Je stapt mee in een aanpak die uitdrukkelijk vertrekt van het theaterdenken. Je participeert actief in oefeningen die je vaardigheden aanscherpen om je publiek bewust en gecontroleerd te bespelen. . 

Hoeveel kost de training? 

Deelname aan de sessie is gratis voor de vermelde personeelscategorieën. Als je niet komt opdagen zonder tijdige annulatie (uiterlijk 5 dagen voor de start van de training), wordt er een onkostenvergoeding in rekening gebracht. Bekijk hier de no-showpolicy van de UGent

Wanneer?

Surf naar het overzicht van de geplande sessies voor de trainingen.

Laatst aangepast 14 oktober 2020 14:15