TTT Externe blik & stakeholderbeleid

When
10 december 2020 10:00 - 10 december 2020 12:00
Where
Campus UFO - Tentamenzaal
Target audience
  • Docenten- en assistententraining
Language
Nederlands
Organizer
Onderwijskwaliteitszorg
Contact
Nele.Mahieu@UGent.be
Speaker
Onderwijskwaliteitszorg
Website
https://onderwijstips.ugent.be/nl/tips/ttt-externe-blik-en-stakeholderbeleid/
Subscribe link
https://webappsx.ugent.be/eventManager/events/externeblikdec
Link to tips

TTT externe blik en stakeholderbeleid

 

Voor wie is de training bedoeld? 

De train - the - trainer  'Externe blik en stakeholderbeleid’ staat open voor opleidingscommissies. Eén of meerdere leden per opleidingscommissie (max drie) kunnen deelnemen aan de workshop.

 

Wat houdt de training in? 

In lijn met het recentste decreet m.b.t. kwaliteitszorg in het hoger onderwijs (2019) hecht de UGent een groot belang aan de inbreng van externen in het beleid en de kwaliteitszorg van haar opleidingen. Elke opleiding wordt geacht aties op te zetten die toelaten om op een structurele wijze het perspectief van het werkveld, alumni en onafhankelijke internationale peers binnen te brengen. De deelnemers krijgen een overzicht van mogelijke concrete acties om de externe blik te realiseren en handvaten om deze acties in de eigen opleiding te implementeren. Ook succesvolle voorbeelden in UGent opleidingen komen aan bod.

 

Hoeveel kost de training? 

Deelname aan de sessie is gratis voor de vermelde personeelscategorieën. Als je niet komt opdagen zonder tijdige annulatie (uiterlijk 5 dagen voor de start van de training), wordt er een onkostenvergoeding in rekening gebracht. Bekijk hier de no-showpolicy van de UGent.