Training: (Online) lesgeven - presentatietechnieken – niveau 1

When
6 oktober 2020 09:00 - 6 oktober 2020 17:00
Where
Het Pand - Oude Infirmerie
Language
Nederlands
Speaker
Klein Barnum
Subscribe link
https://webappsx.ugent.be/eventManager/events/presenteenn

Wil je meer impact hebben als lesgever door de interactie met je toehoorders te controleren? Volg dan zeker de docententraining ‘Presentatietechnieken – niveau 1’. 

Voor wie is de training bedoeld? 

Deze training is er voor lesgevers die meer impact wensen door de interactie met hun toehoorders te controleren. 

Wat houdt de training in? 

  • In de dagtraining ‘Presentatietechnieken – niveau 1’ oefen je technieken in die gebruikt worden in het theater om een boodschap over te brengen naar een publiek. Als lesgever haal je er inspiratie uit om je doceergedrag bij te sturen. 
  • Je oefent onder begeleiding van een ervaren acteur/spreker op concrete, hanteerbare technieken: lichaamstaal, oogcontact, ritme en stilte, verrassingseffect, toon en volume, originele invalshoek
  • Je stapt mee in een aanpak die uitdrukkelijk vertrekt van het theaterdenken. Je participeert actief in oefeningen die je vaardigheden aanscherpen om je publiek bewust en gecontroleerd te bespelen. De toepassingsmogelijkheden voor het doceren komen aan bod, maar zijn niet het vertrekpunt. 

Hoeveel kost de training? 

Deelname aan de sessie is gratis voor de vermelde personeelscategorieën. Als je niet komt opdagen zonder tijdige annulatie (uiterlijk 5 dagen voor de start van de training), wordt er een onkostenvergoeding in rekening gebracht. Bekijk hier de no-showpolicy van de UGent

Meer weten? 

Surf naar het overzicht van de geplande sessies voor de trainingen